top of page

Frisiktskolen går inn i sitt andre år med nye studenter

Høsten 2024 innleder det andre året med Frisiktskolen, et initiativ som har som mål å rekruttere og utvikle fremtidens regnskapsførere. Programmet ble først etablert i 2023 for å møte behovet for dyktige fagfolk i regnskapsbransjen, samtidig som det gir studenter en unik mulighet til å kombinere arbeidserfaring med studier. Gjennom Frisiktskolen styrker vi koblingen mellom teori og praksis, og legger til rette for at morgendagens talenter får et solid fundament for sin karriere.


Etter en grundig rekrutteringsprosess har Maren, Rebecca og Preben blitt en del av Frisiktskolen. De vil motta opplæring gjennom felles fagsamlinger og få verdifull praksis under veiledning av våre erfarne ansatte på ulike avdelinger. Vår statsautoriserte regnskapsfører Atle, er ansvarlig for fagsamlingene.

Fra venstre: Maren, Rebecca, Preben og Atle

Vi er stolte over å videreføre suksessen og gleder oss til å følge utviklingen til disse talentfulle studentene. Til våren kan nye studenter søke plass i Frisiktskolen, en fin mulighet for dem som ønsker en smidig overgang fra studier til arbeidslivet.


Er du en av dem? Send en uforpliktende søknad til karriere@frisikt.no.

Comments


bottom of page