top of page

Opplever du mye gangsnakk i din bedrift?

I mange bedrifter oppstår det ofte "gangsnakk" - uformelle samtaler blant ansatte som ikke alltid når ledelsen. Dette kan dreie seg om alt fra misnøye til forslag til forbedringer, men ofte kan det være vanskelig for ledelsen å fange opp disse samtalene. Når slike samtaler blir vedvarende, kan det skape en negativ atmosfære som påvirker arbeidsmiljøet, trivselen og ikke minst produktiviteten.


En effektiv måte å komme til bunns i gangsnakk er å gjennomføre regelmessige personaltilfredshetsundersøkelser. Disse undersøkelsene gir en strukturert måte å avdekke hva som foregår under overflaten i bedriften din. De identifiserer både trivsel og utfordringer, samt mulige forbedringsområder. Med data fra slike undersøkelser kan du måle utviklingen over tid og sikre at medarbeiderne føler seg hørt og ivaretatt.


Men hvordan sikrer du at medarbeiderne føler seg trygge nok til å gi ærlige svar? En løsning kan være å la en ekstern part stå for gjennomføringen av disse undersøkelsene. Det kan ofte bidra til økt anonymitet og tillit blant de ansatte, noe som i sin tur øker sannsynligheten for ærlige og konstruktive tilbakemeldinger. Dette gir deg som leder et bedre grunnlag for å ta informerte beslutninger om hvordan du kan forbedre arbeidsmiljøet.


Hvorfor velge Frisikt Karriere?

I Frisikt Karriere har vi bred erfaring med å gjennomføre både medarbeiderundersøkelser og medarbeidersamtaler. Vi har jobbet med ulike bedrifter og organisasjoner for å hjelpe dem med å identifisere både skjulte og åpenbare utfordringer i arbeidsmiljøet. Ved å bruke vår kompetanse kan vi sikre en profesjonell og grundig gjennomføring av prosessen, slik at du får den nødvendige innsikten for å styrke arbeidsmiljøet og øke trivselen blant medarbeiderne.


Ønsker du å få bedre innsikt i arbeidsmiljøet i bedriften din og ta tak i "gangsnakket" før det blir en utfordring?


Vi i Frisikt Karriere står klare til å bistå dere gjennom hele prosessen, og hjelper dere med alt fra kartlegging av behov til implementering av tiltak.


Ta kontakt med vår karriererådgiver på randi@frisikt.no eller 91 748 306 , så kan vi hjelpe deg med å bygge en sterkere og mer åpen bedriftskultur.



Vil du bli kontaktet av oss?



Comments


bottom of page